KOM TÆT PÅ
Et unikt studieliv
GOTO Sønderborg

SDU Campus Sønderborg skabte rammerne for dette års Case Competition. I tre døgn dystede 80 universitetsstuderende i løsninger på komplekse problemstillinger med stor bevågenhed fra lokalområdets virksomheder.

Læs mere >
Grøntliv

Partnerskab mellem SDU Sønderborg og virksomheder er en stor succes

I Sønderborg samarbejder byens universitet og kommunens virksomheder om klimarigtige og innovative løsninger. Med 60% internationale studerende og uddannelser tilpasset erhvervslivet, lykkes byen via jobgarantiordning at sluse de studerende ind i virksomhederne.

Læs mere >

Karrieresnak og klapvogne i GOTO Babyklub

Det er fantastisk at blive forældre. Men selvom livet pludselig roterer rundt om bleskift og babymos, behøver det ikke fylde enhver samtale. I GOTO Babyklub taler vi om alt det, der sker i erhvervslivet og vender vores karriereplaner, for det er helt naturligt at drømme om det, der skal ske efter barslen.

Læs mere >

Få en genvej til succes med GOTO Sønderborg Mentor­ordning

Forestil dig, at der er en erfaren erhvervsleder, du kan spørge om alt, og som bare gerne vil hjælpe dig godt videre. Fedt, ikke?! Det er faktisk det, du kan få gennem GOTO Sønderborgs Mentorordning som en eksklusiv Barn af Sønderborg medlemsfordel. Uanset om du ønsker at forbedre dine akademiske præstationer, udforske karrieremuligheder eller styrke dine personlige færdigheder, kan vores mentorer give dig vejledning og inspiration.

Læs mere >

Kom med i GOTO Madklubben

GOTO Madklubben er et eksklusivt tilbud for medlemmer af “Barn af Sønderborg” i samarbejde med Sydbank Sønderborg. Her laver vi en lækker ret sammen og lærer om, hvilken vin der supplerer retten bedst. Og så skal vi selvfølgelig nyde resultatet sammen. Det er en professionel kok, der sætter menuen og underviser os, og formålet er, at vi skal hygge os sammen, få nye gastronomiske færdigheder og ikke mindst møde andre ligesindede i Sønderborg og opbygge nye venskaber.

Læs mere >

Bliv en del af GOTO Sønderborg Erhvervsklub

Udvid dine professionelle horisonter, og styrk dine sociale forbindelser ved at melde dig ind i GOTO Sønderborg Erhvervsklub for medlemmer af “Barn af Sønderborg”. Her kombineres faglig ekspertise og store karriereperspektiver med et socialt netværk tilknyttet Sønderborg.

Læs mere >
Flere artikler