KOM TÆT PÅ
Et unikt studieliv
GOTO Sønderborg

SDU Campus Sønderborg skabte rammerne for dette års Case Competition. I tre døgn dystede 80 universitetsstuderende i løsninger på komplekse problemstillinger med stor bevågenhed fra lokalområdets virksomheder.

Læs mere >
Grøntliv

Partnerskab mellem SDU Sønderborg og virksomheder er en stor succes

I Sønderborg samarbejder byens universitet og kommunens virksomheder om klimarigtige og innovative løsninger. Med 60% internationale studerende og uddannelser tilpasset erhvervslivet, lykkes byen via jobgarantiordning at sluse de studerende ind i virksomhederne.

Læs mere >

Deltag i GOTO Sønderborg Karriere­rådgivning

GOTO Sønderborg Karriererådgivning inviterer dig til et online møde sammen med andre unge, hvor du kan udforske din karrierevej og få værdifuld indsigt. Efter oplæg fra HR-eksperter fra Puls Human Relations og forskellige virksomhedsrepræsentanter fra Sønderborg opfordres du til at deltage aktivt ved at stille spørgsmål og engagere dig i åben dialog. Opnå indsigt i ansøgningsprocesser og jobsamtaleforberedelse i et miljø, hvor erfaringer deles, og fællesskabet styrkes.

Læs mere >

Karrieresnak og klapvogne i GOTO Babyklub

Det er fantastisk at blive forældre. Men selvom livet pludselig roterer rundt om bleskift og babymos, behøver det ikke fylde enhver samtale. I GOTO Babyklub taler vi om alt det, der sker i erhvervslivet og vender vores karriereplaner, for det er helt naturligt at drømme om det, der skal ske efter barslen.

Læs mere >

Få en genvej til succes med GOTO Sønderborg Mentor­ordning

Forestil dig, at der er en erfaren erhvervsleder, du kan spørge om alt, og som bare gerne vil hjælpe dig godt videre. Fedt, ikke?! Det er faktisk det, du kan få gennem GOTO Sønderborgs Mentorordning som en eksklusiv Barn af Sønderborg medlemsfordel. Uanset om du ønsker at forbedre dine akademiske præstationer, udforske karrieremuligheder eller styrke dine personlige færdigheder, kan vores mentorer give dig vejledning og inspiration.

Læs mere >
Flere artikler