KOM TÆT PÅ
Det gode liv i Sønderborg
GOTO Sønderborg

Anne og Fabian Pattberg har længe kendt til Sønderborg, og da det tyske par længtes efter mere natur og bedre livsvilkår, valgte de at flytte 600 km nordpå til Sønderborg midtby.

Læs mere >
Familieliv

I Sønderborg kan familien Perruchot leve den fulde drøm

Det har ikke altid været nemt at tilpasse sig den danske kultur, men for den franske familie har livet i Sønderborg alligevel ført til større trivsel og balance i hverdagen. I dag vil de tænke sig om en ekstra gang, hvis de får tilbuddet om at skifte bopælen og karrieren i Sønderborg ud.

Læs mere >

Børn dyster mod 700.000 andre deltagere i energi-innovations­konkurrence

På lørdag deltager et hold på seks børn fra Sønderborg i teknologi- og naturvidenskabskonkurrencen FIRST Lego League i Esbjerg. Går de videre, skal de til Danmarksmesterskab i Odense, og vinder de der, så er det videre ud i verden. De seks børn og deres fire vejledere i fritidsklubben ’NXT EV3lution’ mødes hver søndag i Stevning Kulturhus, hvor de forbereder sig til den verdensomspændende konkurrence, der afholdes hvert år.
Læs mere >
stine-og-nicolaj-er-flyttet-hjem-til-soenderborg-thumbnail

Stine og Nicolaj er flyttet hjem til Sønderborg

Det var ikke Sønderborgs smukke natur, der gjorde forskellen for ægteparret Stine Paulsen og Nicolaj Gottlieb. De boede nemlig allerede naturskønt i Virum med nem adgang til søer og skove. De nyder Sønderborgs unikke kystlandskab nu, hvor de bor her, men det var ikke det, der gjorde udslaget. Det, der fik dem til at sælge rækkehuset i Virum og flytte hjem til Sønderborg, hvor de begge er vokset op, var livskvaliteten, muligheden for at pendle og være tæt på familien, det lavere tempo og nærværet.

Læs mere >
Flere artikler