I Sønderborg Kommune har du frihed til at bo præcis, som du ønsker. Her er der utallige muligheder for at tilpasse dit hjem efter dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om et levende byliv eller landsbyens natur og idyl. Valget dit – og du kan også bo bæredygtigt.

Grøntliv

Flere arkitektvirksomheder, bygherrer og ejendomsselskaber i Sønderborg har omfavnet bæredygtighedens principper. Blandt dem er arkitekterne Blaavand og Hansson, der har omfattende erfaring med bæredygtighed i deres projekter og en dybdegående specialviden inden for mange bæredygtighedsområder. SIB Byggeri, som er en aktiv byggevirksomhed i Sønderborgområdet, har en målsætning om visionær arkitektur baseret på stolte og bæredygtige håndværkertraditioner i alle deres projekter. Og det er bare to af de boligvirksomheder i Sønderborg, der har en bæredygtig tilgang til deres fag.

 

Grønne boligløsninger

Bæredygtigt design er mangfoldigt og inkluderer forskellige grønne tiltag. Du kan komme tættere på nogle af de mange grønne boligløsninger ved at tage et nærmere kig på Matzen-Tegl Huset i Sønderborg, som er kendt for sine imponerende bæredygtige løsninger. Byggeriet er opført med et stærkt fokus på miljøvenlighed og energieffektivitet og er en flot og stolt repræsentant for bæredygtige boligbyggerier i Sønderborg. Med grønne tiltag såsom solcelleanlæg, regnvandsopsamling, energivenlige vinduer og brug af bæredygtige materialer viser Matzen-Tegl Huset vejen for en mere miljøvenlig fremtid.

Uanset om du ønsker byens livsstil eller roen i landsbyerne, og om du vil bo bæredygtigt og skåne miljøet, er Sønderborg stedet, hvor du kan bo præcis, som du vil. Sønderborg er en kommune, der prioriterer dine boligdrømme og en bæredygtig fremtid.