Det er du, hvis du er født og opvokset i Sønderborg – også selvom du måske bor et andet sted i dag. Du er også hjerteligt velkommen, hvis blot du nærer en særlig forkærlighed for byen og ønsker at tage del i vores unikke fællesskab.

BLIV MEDLEM HER

Fordele som medlem:

  • Eksklusiv adgang til særlige events og koncerter
  • Billige flybilletter hjem til Sønderborg
  • Invitationer til viden, venskaber og meget mere…

Hvem kan blive medlem?

Er du mellem 18 og 35 år? Så er du velkommen til at blive medlem af ‘Barn af Sønderborg’ – helt gratis! Vi byder alle med tilknytning til byen velkommen: dem med rødder her, dem der har været her i en periode, dem der arbejder eller bor her, dem der overvejer at slå sig ned, og dem der ønsker at bevare forbindelsen til Sønderborg.

Sådan bli’r du medlem

Bliv medlem ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på, hvad der foregår i Sønderborg og omegn, ligesom du får adgang til at samarbejde med lokale virksomheder i forbindelse med studie eller andet.

KARRIERESNAK OG KLAPVOGNE I GOTO BABYKLUB

Det er fantastisk at blive forældre. Men selvom livet pludselig roterer rundt om bleskift og babymos, behøver det ikke fylde enhver samtale. I GOTO Babyklub taler vi om alt det, der sker i erhvervslivet og vender vores karriereplaner, for det er helt naturligt at drømme om det, der skal ske efter barslen.

LÆS MERE >

KOM MED I GOTO MADKLUBBEN

GOTO Madklubben er et eksklusivt tilbud for medlemmer af “Barn af Sønderborg” i samarbejde med Sydbank Sønderborg. Her laver vi en lækker tre retters menu sammen og lærer om, hvilken vin der supplerer retterne bedst. Og så skal vi selvfølgelig nyde resultatet sammen. Det er en professionel kok, der sætter menuen og underviser os, og formålet er, at vi skal hygge os sammen, få nye gastronomiske færdigheder og ikke mindst møde andre ligesindede i Sønderborg og opbygge nye venskaber.

LÆS MERE >

BLIV EN DEL AF GOTO SØNDERBORG ERHVERVSKLUB

Udvid dine professionelle horisonter, og styrk dine sociale forbindelser ved at melde dig ind i GOTO Sønderborg Erhvervsklub for medlemmer af “Barn af Sønderborg”. Her kombineres faglig ekspertise og store karriereperspektiver med et socialt netværk tilknyttet Sønderborg. Vi mødes fire gange om året til spændende diskussioner, oplæg og lærerige emner fra Sønderborgs erhvervsliv.

LÆS MERE >

FÅ GENVEJ TIL SUCCES MED VORES MENTORORDNING

Forestil dig, at der er en erfaren erhvervsleder, du kan spørge om alt, og som bare gerne vil hjælpe dig godt videre. Fedt, ikke?! Det er faktisk det, du kan få gennem GOTO Sønderborgs Mentorordning som en eksklusiv Barn af Sønderborg medlemsfordel. Uanset om du ønsker at forbedre dine akademiske præstationer, udforske karrieremuligheder eller styrke dine personlige færdigheder, kan vores mentorer give dig vejledning og inspiration.

LÆS MERE >

I Sønderborg ved vi, at de unge er vores fremtid, og derfor prioriterer vi dem og et godt ungdomsliv højt. Ringriderfestens første Ungefrokost nogensinde blev en stor succes med deltagelse fra 850 børn af Sønderborg – både herboende og fra andre byer. Se videoen fra Ungefrokost i Sønderborg 2023 her.

Læs mere >

Bliv medlem af Facebook-gruppen

I Barn af Sønderborg kan du også følge med i vores Facebook-gruppe, hvor du kan holde dig opdateret omkring alle de fordele, der følger med et medlemskab. I gruppen er der mulighed for at netværke med andre unge fra Sønderborg, selvom du/I måske bor et andet sted. Vi opfordrer dig til at deltage i diskussionerne og stille spørgsmål om livet i Sønderborg, dele relevante nyheder fra byen eller andre emner, som du finder interessante i forhold til Sønderborg. Her står vi alle klar til at hjælpe hinanden.

Tilmeld dig:

Bliv medlem af Facebook-gruppen

Læs seneste nyt hjemmefra:

stine-og-nicolaj-er-flyttet-hjem-til-soenderborg-thumbnail

Stine og Nicolaj er flyttet hjem til Sønderborg

Det var ikke Sønderborgs smukke natur, der gjorde forskellen for ægteparret Stine Paulsen og Nicolaj Gottlieb. De boede nemlig allerede naturskønt i Virum med nem adgang til søer og skove. De nyder Sønderborgs unikke kystlandskab nu, hvor de bor her, men det var ikke det, der gjorde udslaget. Det, der fik dem til at sælge rækkehuset i Virum og flytte hjem til Sønderborg, hvor de begge er vokset op, var livskvaliteten, muligheden for at pendle og være tæt på familien, det lavere tempo og nærværet.

Læs mere >

 

 

Vil du vide mere?

Sønderborg er et fantastisk dejligt sted at leve. Det vil vi gerne sikre, at det også forbliver i fremtiden.
Det kræver, at der er masser af engagerede indbyggere, der bidrager til at skabe en levende og attraktiv kommune.  

 

LÆS MERE