Det er du, hvis du er født og opvokset i Sønderborg – også selvom du måske bor et andet sted i dag. Dem er vi nemlig mange af – altså børn af Sønderborg. Og nu får vi vores helt eget og unikke fællesskab!

BLIV MEDLEM HER

Fordele som medlem:

  • Eksklusiv adgang til særlige events og koncerter
  • Billige flybilletter hjem til Sønderborg
  • Invitationer til erhvervsnetværk og meget mere…

Hvem kan blive medlem?

“Barn af Sønderborg” er et fællesskab for dig mellem 18-35 år, der gerne vil bevare kontakten til din hjemstavn. Og det er ganske gratis at være med! Vi byder også velkommen til de af jer, der måske ikke er født i Sønderborg, men som har opholdt jer her i en periode.

Sådan bli’r du medlem

Bliv medlem ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på, hvad der foregår i Sønderborg og omegn, ligesom du får adgang til at samarbejde med lokale virksomheder i forbindelse med studie eller andet.

I Sønderborg ved vi, at de unge er vores fremtid, og derfor prioriterer vi dem og et godt ungdomsliv højt. Ringriderfestens første Ungefrokost nogensinde blev en stor succes med deltagelse fra 850 børn af Sønderborg – både herboende og fra andre byer. Se videoen fra Ungefrokost i Sønderborg 2023 her.

Læs mere >

Bliv medlem af Facebook-gruppen

I Barn af Sønderborg kan du også følge med i vores Facebook-gruppe, hvor du kan holde dig opdateret omkring alle de fordele, der følger med et medlemskab. I gruppen er der mulighed for at netværke med andre unge fra Sønderborg, selvom du/I måske bor et andet sted. Vi opfordrer dig til at deltage i diskussionerne og stille spørgsmål om livet i Sønderborg, dele relevante nyheder fra byen eller andre emner, som du finder interessante i forhold til Sønderborg. Her står vi alle klar til at hjælpe hinanden.

Tilmeld dig:

Bliv medlem af Facebook-gruppen

Få et spændende kig ‘behind the scenes’ til vores seneste Barn af Sønderborg photoshoot. En kulisse bestående af GOTO Sønderborgs logo udskåret i imponerede 4×4 meter bagvæg dannede ramme for optagelserne.

Læs mere >

Læs seneste nyt hjemmefra:

stine-og-nicolaj-er-flyttet-hjem-til-soenderborg-thumbnail

Stine og Nicolaj er flyttet hjem til Sønderborg

Det var ikke Sønderborgs smukke natur, der gjorde forskellen for ægteparret Stine Paulsen og Nicolaj Gottlieb. De boede nemlig allerede naturskønt i Virum med nem adgang til søer og skove. De nyder Sønderborgs unikke kystlandskab nu, hvor de bor her, men det var ikke det, der gjorde udslaget. Det, der fik dem til at sælge rækkehuset i Virum og flytte hjem til Sønderborg, hvor de begge er vokset op, var livskvaliteten, muligheden for at pendle og være tæt på familien, det lavere tempo og nærværet.

Læs mere >

 

 

Vil du vide mere?

Sønderborg er et fantastisk dejligt sted at leve. Det vil vi gerne sikre, at det også forbliver i fremtiden.
Det kræver, at der er masser af engagerede indbyggere, der bidrager til at skabe en levende og attraktiv kommune.  

 

LÆS MERE