Hvis du er født og opvokset her i Syneborre er svaret ja – også selvom du måske bor et andet sted i dag, fordi du kom ind på et studie, fik et særligt job eller en ny kæreste. Men du er stadig barn af Sønderborg, og det giver dig en mulighed for at være med i vores unikke fællesskab.

Barn af Sønderborg er et forum for dig, der gerne vil bevare kontakten til din hjemstavn. Som medlem får du en masse eksklusive fordele både i form af særlige events og billige ture hjem og besøge familien. Du modtager også vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på, hvad der foregår i Sønderborg og omegn, ligesom du får adgang til at samarbejde med lokale virksomheder i forbindelse med studie eller andet.

Og så er der mulighed for at indgå i et godt netværk med andre, der ligesom dig kommer herfra, men bor et andet sted. Det kræver ikke noget af dig. Du skal bare tilmelde dig vores Facebook gruppe. Så skal vi nok sørge for at informere dig om alle de muligheder, der medfølger.

 

Hold dig opdateret:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv medlem af Facebook-gruppen

Fredag d. 7. juli 2023 | 16:00
Ringridervej 10, 6400 Sønderborg

 

Velkommen til et brag af en Ungefrokost til Ringriderfesten i Sønderborg. Vi har et helt særligt program klar – glæd dig bl.a. til gæstetale fra Alex Vanopslagh og optræden af selveste Gilli.

Læs mere >

Læs seneste nyt hjemmefra:

jeppe-nedergaard-lever-af-sin-kunst-i-soenderborg-thumbnail

Jeppe Nedergaard lever af sin kunst i Sønderborg

Jeppe Nedergaard havde ikke malet før, da han startede på kunstskole i Sønderborg for 7 år siden. Han havde tidligere tegnet og malet graffiti, men malerkunst var nyt. I dag har han fundet sin stil i kontrasterne og det semi-abstrakte udtryk og lever af sin kunst, som primært bliver solgt i Galleri Maxus101 i Augustenborg.

Læs mere >

Fra universitets­projekt til global interesse

WeUse er en startup virksomhed, der udspringer fra Emil Buschs studietid på SDU Sønderborg. Med WeUse-appen kan du dele alt fra værktøj til brætspil med dine kollegaer i et lukket fællesskab. Kun genstandene på loftsrummet, i kælderen eller på værkstedet sætter grænserne. I dag har sønderborgvirksomheden udsyn til stort potentiale for global ekspansion.

Læs mere >
stine-og-nicolaj-er-flyttet-hjem-til-soenderborg-thumbnail

Stine og Nicolaj er flyttet hjem til Sønderborg

Det var ikke Sønderborgs smukke natur, der gjorde forskellen for ægteparret Stine Paulsen og Nicolaj Gottlieb. De boede nemlig allerede naturskønt i Virum med nem adgang til søer og skove. De nyder Sønderborgs unikke kystlandskab nu, hvor de bor her, men det var ikke det, der gjorde udslaget. Det, der fik dem til at sælge rækkehuset i Virum og flytte hjem til Sønderborg, hvor de begge er vokset op, var livskvaliteten, muligheden for at pendle og være tæt på familien, det lavere tempo og nærværet.

Læs mere >

Mia bringer historien til live i Sønderborg

Det er som at træde ind i en anden verden, når du besøger Mia Lilliendahls univers – om det er på hendes kontor, eller om du oplever hende, når hun bringer den sønderjyske historie til live i Sønderborg. Og for Mia Lilliendahl og eventvirksomheden Eventør går det stærkt i Sønderborg.

Læs mere >

 

 

Vil du vide mere?

Sønderborg er et fantastisk dejligt sted at leve. Det vil vi gerne sikre, at det også forbliver i fremtiden.
Det kræver, at der er masser af engagerede indbyggere, der bidrager til at skabe en levende og attraktiv kommune.  

 

LÆS MERE