I Sønderborg driver vi grøn omstilling med en brændende passion. Vi har erkendt, at det er en must-win-battle, og vi lægger os i selen for at være en del af løsningen. Det kommer til udtryk mange steder i kommunen og ikke mindst inden for byggeriet, hvor dygtige fagfolk skaber sunde byggerier med et minimalt CO2-aftryk.

Grøntliv

Rejsen startede allerede i 2007 med fokus på bæredygtige materialer og energireducerende teknologier, og vi er allerede halvvejs i rejsen mod en en CO2-neutral kommune. ProjectZero er motoren bag vores bestræbelser på energieffektivisering og CO2-neutralitet, og vi har et ambitiøst mål om at nå nullet i 2029. Vi stræber efter at skabe en bæredygtig bygningskultur, der tager hensyn til både miljøet og kommende generationer. Vores mange grønne byggeri hviler på energirige materialer, energibesparende teknologier og genbrug af ressourcer.

 

Visionære og handlekraftige virksomheder

Stolt præsenterer vi en bred vifte af virksomheder i Sønderborg, som hver især bidrager med deres unikke fokus på grøn omstilling. Fra produkter, løsninger, kompetencer til viden er vores virksomheder med til at forme en grønnere fremtid gennem innovative og miljøvenlige løsninger. Faktisk er vores virksomheder så visionære og handlekraftige, at flere bygger inspirerende demonstratoriumer for omverdenen, hvor bæredygtighed og nytænkning går hånd i hånd.

Grøn omstilling i byggeriet er mere end blot en vision i Sønderborg – det er en dybt forankret livsstil. Vi er på en aktiv mission for at skabe en bæredygtig fremtid for vores by og samfund. Vores dedikation til grøn omstilling inspirerer os til at tænke bæredygtighed ind i alle aspekter af vores byggeri og motiverer os til at inddrage flere i denne grønne bevægelse.

 

Læs mere:

ProjectZero