I Sønderborg Kommune har du alle muligheder for at bo som du vil. Her bestemmer du selv, om du vil geare op eller ned – om du er til byens liv og puls eller landsbyens stille idyl.

Familieliv

Du kan selvfølgelig finde alle tænkelige boligformer – fra parcelhuse, rækkehuse og ejerlejligheder til eksklusivt liebhaveri og arkitektoniske perler. Eller du kan realisere boligdrømmen og bygge dit eget drømmehus på en af de mange smukt beliggende grunde ved kyst og skov. Sønderborg Kommune har en stor kyststrækning, der i store træk rækker fra Flensborg Fjord og Alssund til Lillebælt. Flere byer og landsbyer ligger ved vandet eller tæt ved. Der er derfor god mulighed for at finde boliger med udsigt over vandet i Sønderborg Kommune. Naturen er, ligesom vandet, altid inden for rækkevidde.

Sønderborg by er hovedby, og byerne Broager, Nordborg, Gråsten og Augustenborg er mindre centerbyer. Derudover findes der mange små landsbyer, som er organiseret i et aktivt landsbylaug-arbejde, hvor der lægges vægt på nabohjælp og nære fællesskaber.

 

Køb en bolig i Sønderborg

Boligpriserne i Sønderborg Kommune ligger under regions- og landsgennemsnittet og er markant lavere end i hovedstadsområdet, hvis du gerne vil købe bolig her. Derudover er udgifterne i forbindelse med bolig også markant lavere end i hovedstadsområdet.

 

Byg hus i Sønderborg

Sønderborg Kommune har en bred vifte af smukke byggegrunde, som ligger spredt over hele kommunen, hvis du er interesseret i at bygge din egen bolig.

 

Lej bolig i Sønderborg

I Sønderborg Kommune er der et bredt udbud af boligforeninger, og jobtilflyttere kan komme på en særskilt venteliste hos de fleste. Det betyder, at du som erhvervsaktiv tilflytter, som arbejder for en privat arbejdsgiver, rykker højere op på ventelisten, hvis arbejdsgiveren vil yde en garanti overfor den pågældende boligforening.

 

© Lene Esthave