jeppe-nedergaard-lever-af-sin-kunst-i-soenderborg-thumbnail

Jeppe Nedergaard lever af sin kunst i Sønderborg

Jeppe Nedergaard havde ikke malet før, da han startede på kunstskole i Sønderborg for 7 år siden. Han havde tidligere tegnet og malet graffiti, men malerkunst var nyt. I dag har han fundet sin stil i kontrasterne og det semi-abstrakte udtryk og lever af sin kunst, som primært bliver solgt i Galleri Maxus101 i Augustenborg.

Læs mere >
danmarks-stoerste-galleri-er-aabnet-i-augustenborg-thumbnail

Danmarks største galleri er åbnet i Augustenborg

Gallerist Anthon Maxus Christophersen har en ambition om at lave Augustenborg til et smørhul for kunst. Han har derfor åbnet Danmarks største galleri, hvor en række kendte og hidtil ukendte kunstnere udstiller deres værker. Augustenborg kan blive stedet, mener han,  hvor kunstentusiaster fra Skandinavien og Nordtyskland mødes, og hvor galleriet bygger bro mellem erhvervslivet og kunsten.

Læs mere >

Sønderborg i gult

Byen er klædt i gult, og dialekten er Synnejysk, når målstregen passeres, og der skal råbes hurra den 3. juli. Sønderborg er nemlig målby, når rytterne i verdens største og mest prestigefyldte cykelløb skal køre igennem centrum af Sønderborg i 3.etape af Tour de France. 

Læs mere >

Stjernekokken: Sønderborg har det hele

Da Peter Rødsgaard blev spurgt, om han ville være med til at starte gourmetrestauranten Syttende i Sønderborg sprang han til, selvom han ikke kendte noget til området. I dag er han lykkelig for at have taget chancen – for her er han tæt på det hele.

Læs mere >
Flere artikler