Sønderborg har de seneste år været vært for store begivenheder som Tour de France, Royal Run og PostNord Danmark Rundt. Men det er ikke kun sportsbegivenheder, vi er kendt for. Byen har også etableret sig som en vigtig destination for ”grønne” konferencer.

Grøntliv

Der er mange skønne steder i Danmark – alligevel er vi ret sikre på, at Sønderborg er noget ganske særligt. Også når det kommer til rollen som værtsby for konferencer og events i tråd med den grønne dagsorden.

Sønderborg træder i karakter som en grøn konferenceby takket være sin udvikling som en videnshub inden for bæredygtighed. Vi er rustet til at arrangere og facilitere både nationale og internationale konferencer og events. Vores erfaring, kapacitet og plads gør os i stand til at imødekomme alle behov – og vi hjælper gerne med at finde relevante keynote speakers, gode restauranter, virksomhedsbesøg, kulturoplevelser og den perfekte location.

 

Vært for betydelige grønne events

Byens status som værtsby for flere klima- og miljøkonferencer kommer ikke af ingenting. Et af de seneste helt store arrangementer var den internationale energikonference, IEA, der fandt sted sommeren 2022. Sønderborg er unik, da vi besidder lokale løsninger på globale udfordringer, hvilket gør os til den ideelle showcase for din næste grønne konference eller event.