Det er fantastisk at blive forældre. Men selvom livet pludselig roterer rundt om bleskift og babymos, behøver det ikke fylde enhver samtale. I GOTO Babyklub taler vi om alt det, der sker i erhvervslivet og vender vores karriereplaner, for det er helt naturligt at drømme om det, der skal ske efter barslen.

Hvem kan deltage i GOTO Babyklub?

GOTO Babyklub er åben for alle barslene medlemmer af Barn af Sønderborg. Den er skabt til dig, der fortsat ønsker at være opdateret på erhvervslivet, karriereudvikling samt styrke dit netværk, samtidig med at du nyder tiden med din lille ny. Her får du mulighed for at møde andre forældre, der ligesom dig, søger stimuli også uden for barsellivets til tider afskårne verden.

Hvad kan du forvente?

GOTO Babyklub mødes i Videnshuset i Sønderborg en gang i måneden. Her er plads til alle nybagte forældre, der er medlem af Barn af Sønderborg – og deres babyer. GOTO Sønderborg vil være vært, og der inviteres tilmed en oplægsholder fra erhvervslivet ved hvert møde. Dette sikrer, at du altid er opdateret og klar, når barselsboblen en dag ophører, og virkeligheden banker på døren. Og vigtigst af alt – vi sikrer fleksible rammer, så der er altid plads til babys lur, amning, bleskift eller leg på gulvet.

Sådan tilmelder du dig

Send os din tilmelding via linket nedenfor. Derefter vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Så kom junior i barnevognen og mød de andre, der også har brug for at komme lidt ud af babyboblen.

Mødedatoer:
D. 27. februar
Marts (dato kommer)
April (dato kommer)
Maj (dato kommer)

Tilmeld dig babyklubben d.27. februar

Vi mødes første gang tirsdag d. 27. februar. Mød op i Videnshuset og lad os nyd et par timer sammen og danne rammerne for vores nye babyklub.

 

DATO: 27. februar

TID: 09:00-11:00

STED: Videnshuset, Nørre Havnegade 43, 6400 Sønderborg.

 

TILMELD

 

Tilmeldingen lukker d.20. februar kl.12.00

OBS: Når du har trykket på “TILMELD”, åbnes en mail til GOTO Sønderborg, hvori du skal skrive dit navn og telefonnummer. Herefter sender vi dig snarest nærmere information om dagen.