Udvikler og direktør, JHBE Consult og Zups

Mød Jacob Hallum Bendtsen

Jacob Hallum Bendtsen arbejder for en bæredygtig fremtid i bygge- og ejendomsbranchen. Han er certificeret DGNB-konsulent og Auditor og rådgiver bygherrer om, hvordan man tænker helhedsorienteret indenfor bæredygtighed, så det ikke kun handler om miljø, men også sociale og økonomiske forhold.

Jacob Bendtsen har erfaring med at starte virksomhed op og søge midler til det formål, ligesom han deler ud af sin viden indenfor bæredygtigt byggeri, herunder hvordan man reducerer CO2 belastningen ved fremstilling af produkter beskrevet i EPD, LCA og ESG.

”Bæredygtighed er afgørende for fremtiden. Det bør de unge have en stærk interesse i, så jeg ser frem til at møde en masse engagement”.
Jacob Hallum Bendtsen
-
GOTO Mentor

Jacobs faglige ekspertise:

Opstart af virksomhed, fondssøgning til økonomisk opstart af nye virksomheder, bæredygtighed, DGNB-certificering af byggeri. 

Det forventer Jacob sig af sin mentee:

“Du skal være velforberedt og have et klart mål med at ville have en mentor”.

Læs mere om Jacob på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning