CEO, Danimex Communication

Mød Charlotte Thomsen

Charlotte Thomsen står i spidsen for Danimex Communication, der er en familieejet- og drevet virksomhed, som har specialiseret sig indenfor højteknologiske kommunikationsløsninger til lande/områder med dårlig infrastruktur. Hun har fokus på et åbent og ærligt samarbejde, hvor begge parter forpligter sig på at deltage aktivt.

Charlotte Thomsen deler gerne ud af sine erfaringer og indsigter indenfor ledelse. Ligeledes kan hun hjælpe med at afklare karrieremål, introducere til netværk og i det hele taget yde støtte, inspiration og motivation og konstruktiv feedback.

”Tillid og fortrolighed med fokus på læring og udvikling er vigtigt for mig. Og så at der er vilje og engagement til at arbejde for at nå sine mål”.
Charlotte Thomsen
-
GOTO Mentor

Charlottes faglige ekspertise:

Kommunikation, ledelse, strategisk forretningsudvikling, karriereskift, kvinder i ledelse, teknisk salg, eksport til Afrika og Mellemøsten.

Det forventer Charlotte sig af sin mentee:

“Du skal være motiveret, engageret og åben for dialog og feedback. Det er også vigtigt, at du er en aktiv deltager, der overholder aftaler og er åben og ærlig omkring dine udfordringer og behov”.

Læs mere om Charlotte på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning