Bestyrelsesformand, Bitten & Mads Clausens Fond

Mød Per Have

Per Have er uddannet indenfor finansiering og har en lang karriere bag sig med fokus på strategi, økonomi, investering og bestyrelsesarbejde i nogle af Danmarks største selskaber og fonde. Per Have forventer, at et mentorforløb både vil indeholde fysiske og digitale møder for at holde momentum i processen.

Per Have er klar med rådgivning og sparring i forhold til dit valgte karrierespor, og så er han ekspert i alt fra finansiering, økonomi og regnskabsforhold til projektstyring og forretningsudvikling.

”Det er vigtigt, at vi får etableret en tæt og tillidsfuld dialog, så alle emner bliver drøftet. Og så skal det naturligvis ikke være envejskommunikation, men en fælles interaktion, så den samlede plan kan blive udformet med kvalitet”.
Per Have
-
GOTO Mentor

Pers faglige ekspertise:

Ledelse, strategi, projektledelse, finansiering og økonomistyring, asset management og investeringsaktiver, forretningsudvikling og HR.

Det forventer Per sig af sin mentee:

“Du skal være oprigtig i dine mål og ønsker, så der kan skabes kvalitet i processen. Derudover skal du bringe motivation og energi til møderne”.

Læs mere om Per på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning