Journalist, Kommunikationsrådgiver, Ejer af LOUDE

Mød Louise Degn

Først var hun nyhedsreporter på nationalt tv, siden radiovært og reporter på DR. Så skiftede hun og tog en Master i International Business Communication, hvilket førte til en karriere i både store bureauer og organisationer. I dag ejer og driver Louise Degn sin egen rådgivningsvirksomhed inden for strategisk kommunikation.

Louise Degn tager gerne en snak om både stort og småt og kan hjælpe med finde retning i uddannelse og karriere, ligesom hun gerne sparrer omkring opgaver og lignende.

”Jeg var rådvild som ung. Og fór vild mange gange, før jeg fandt min vej og endte det rette sted. Jeg ville gerne have haft en hånd dengang – nu kan jeg til gengæld række den ud til et andet ungt menneske”.
Louise Degn
-
GOTO Mentor

Louises faglige ekspertise:

Strategi udarbejdelse- og eksekvering, budskabsformidling, journalistik, PR, corporate communication, issues management, krisehåndtering, branding, organisationsudvikling, ledelse, forandringskommunikation og-ledelse.

Det forventer Louise sig af sin mentee:

“Du skal have lyst til at udvikle dig og turde give noget af dig selv til processen. Og så skal du mene, at netop jeg er den rette vejleder for dig”.

Læs mere om Louise på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning