CEO, Alsie Express

Mød Dennis Rybasch

Dennis Rybaschs baggrund som Marketing Manager har ført ham til en karriere indenfor flybranchen. Efter at have tilbragt en årrække i Danish Air Transport (DAT) sidder Dennis Rybasch i dag for bordenden hos Alsie Express, der står for ruteflyvningen mellem København og Sønderborg og en del charterrejser.

Dennis Rybasch vil kunne hjælpe med sparring til forretningsudvikling og ved udarbejdelse af specialer. Og så tager han altid gerne en snak om karriereovervejelser.

”Jeg er meget hands-on. Og det er vigtigt for mig, at mentorforløbet har en struktureret tilgang med en målsætning, der er forholdsvis defineret, inden vi starter”.
Dennis Rybasch
-
GOTO Mentor

Dennis´ faglige ekspertise:

Marketing, ledelse, organisationstilpasning, forretningsudvikling, udvikling af servicekoncepter.  

Det forventer Dennis sig af sin mentee:

“Du skal være indstillet på at drive forløbet, da det er dig, der kender dine behov bedst. Så skal Dennis nok levere varen derfra”.

Læs mere om Dennis på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning