GOTO Madklubben er et eksklusivt tilbud for medlemmer af “Barn af Sønderborg” i samarbejde med Sydbank Sønderborg. Her laver vi en lækker ret sammen og lærer om, hvilken vin der supplerer retten bedst. Og så skal vi selvfølgelig nyde resultatet sammen. Det er en professionel kok, der sætter menuen og underviser os, og formålet er, at vi skal hygge os sammen, få nye gastronomiske færdigheder og ikke mindst møde andre ligesindede i Sønderborg og opbygge nye venskaber.

Hvem kan deltage i GOTO Madklubben?

GOTO Madklubben er åben for alle unge medlemmer af Barn af Sønderborg – uanset om I er blevet, vendt hjem, netop er kommet til vores smukke hjørne af Danmark eller overvejer at flytte hertil. Den er skabt til jer, der søger nye venskaber, hyggelige stunder og en indføring i den gastronomiske verden. Du kan deltage alene eller tage din ven eller kæreste under armen.

Hvad kan du forvente?

Hver måned samles vi i de hyggelige lokaler hos Sydbank, hvor der er plads til 48 entusiastiske deltagere. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, så sørg for at reservere plads i god tid, da der er stor efterspørgsel. Under aftenen vil den professionelle kok, Steen fra Stenbideren, guide jer gennem at skabe en fantastisk ret i grupper af fire personer. Derudover får vi typisk besøg af spændende gæster fra Sønderborgs gastronomiske verden, der vil dele deres viden om vin, selskabets dyder og meget mere.

Deltagere modtager forklæde, kokkemappe og garanti for lækkert mad og godt selskab.

Sådan tilmelder du dig

Send os din tilmelding via linket nedenfor. Vi har plads til 48 deltagere, så skynd dig, da pladserne fyldes hurtigt op. Hvis du får en plads, vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Herefter vil vi anmode om et deltagergebyr på 100 kr. via MobilePay. Vær venlig at inkludere dit mobilnummer i tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende, og hvis du bliver forhindret i at deltage, vil deltagergebyret ikke blive refunderet.

 

Tilmeld dig madklubben d.28. november

DATO: Tirsdag d.28. november 2023

TID: Kl. 17.30-21.00

STED: Sydbank Sønderborg på adressen Jernbanegade 35, 6400 Sønderborg.

 

 

Sten fra Stenbideren

 

Som sædvanligt har vi fornøjelsen af at byde den erfarne kok, Steen fra Stenbideren, velkommen. Vi får også besøg af Wohlenberg, der vil berige os med sin ekspertise inden for skønne vine fra hele verden.

 

TILMELDINGEN ER LUKKET

 

Tilmeldingen lukker tirsdag d.21. november kl.12.00

 

OBS: Når du har trykket på “TILMELD”, åbnes en mail til GOTO Sønderborg, hvori du skal skrive dit navn og telefonnummer. Husk at anføre at du tilmelder dig GOTO Madklubben. Herefter sender vi dig snarest nærmere information om dagen samt deltagerbetaling.