Udvid dine professionelle horisonter, og styrk dine sociale forbindelser ved at melde dig ind i GOTO Sønderborg Erhvervsklub for medlemmer af “Barn af Sønderborg”. Her kombineres faglig ekspertise og store karriereperspektiver med et socialt netværk tilknyttet Sønderborg.

Hvem kan deltage i GOTO Sønderborg Erhvervsklub?

Uanset om du bor i Sønderborg eller drømmer om at vende tilbage, er vores erhvervsnetværk åbent for alle, der ønsker at drage fordel af Sønderborgs vækst og muligheder. Medlemmer af Barn af Sønderborg, i alderen 18-35 år, er alle velkomne, uanset om du tager et sabbatår, studerer, er mellem jobs eller fastansat.

Erhvervsklubbens formål er at skabe et tæt fællesskab for engagerede unge, der har en stærk forbindelse til Sønderborg. Vores medlemmer repræsenterer en mangfoldig gruppe, der har en fælles interesse i Sønderborg. Det inkluderer dem med rødder i byen, dem der har haft glæde af dens ressourcer, dem der arbejder eller bor her, dem der overvejer at bosætte sig og dem der ønsker at opbygge eller bevare en forbindelse til byen.

Vi stræber efter at skabe et åbent og inkluderende miljø, hvor unge kan dele deres passion og engagement for Sønderborg og samtidig få mulighed for personlig og professionel vækst.

Hvordan foregår det?

Vi mødes fire gange om året til spændende diskussioner, indsigtsfulde oplæg og lærerige emner fra Sønderborgs erhvervsliv. Møderne holdes som udgangspunkt i weekenden, så det er nemmere for de medlemmer, der bor udenfor Sønderborg, at komme hjem og deltage. Prisen er 100 kr. per møde, som er et tilskud til forplejning, transport og andre bekvemmeligheder fra møde til møde. Betaling sker via GOTO Sønderborgs MobilePay-nummer ved tilmelding.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig i dag, og begynd at udforske, hvordan vores netværk kan hjælpe dig med at opnå dine mål og planer for fremtiden. Nedenfor finder du mødedatoer, og tilmeldingen vil altid være opdateret med information om det næste møde. Når du har trykket på “TILMELD” i afsnittet nedenfor, åbnes en mail til GOTO Sønderborg, hvori du skal skrive dit navn og telefonnummer. Herefter sender vi dig snarest nærmere information om dagen samt deltagerbetaling.

Mødedatoer:
· D. 25. maj
· September (dato kommer)

 

Oplev stemningen fra erhvervsklubben

 

Tilmeld dig mødet d.25. maj 2024

DATO: Lørdag d.25. maj 2024

TID: Kl.15.00-18.00

 

PROGRAM: 

 • Velkomst og nyt fra GOTO Sønderborg
 • Oplæg ved Nicolai Andresen, Medejer og VP Construction & Commissioning i Better Energy  – “Fra iværksætter til Better Energy”
 • Rundvisning hos Better Energy
 • Oplæg ved Lars Tveen, bestyrelsesformand i Project Zero – “Visionen og vejen mod et C02-neutralt Sønderborg område”
 • Oplæg ved Mette Munk, Head of Group Branding & Digital Communication i Danfoss – “Branding med grønt fokus”
 • Afrunding og netværk
 •  

  TILMELD

   

  Tilmeldingen lukker fredag d.17. maj kl.12.00

   

  OBS: Når du har trykket på “TILMELD”, åbnes en mail til GOTO Sønderborg, hvori du skal skrive dit navn og telefonnummer. Herefter sender vi dig snarest nærmere information om dagen samt deltagerbetaling.

  5 gode grunde til at deltage:

   

  1. Skab Forbindelser og Netværk:

  Uanset om du bor i Sønderborg eller overvejer at flytte hertil, så er vores erhvervsnetværk en oplagt mulighed for at udvide dit professionelle netværk og få ny viden om karriereveje. Du kan opbygge værdifulde relationer med andre unge og med lokale erhvervsfolk og organisationer.

  2. Hold dig opdateret:

  Hold dig ajour med de seneste trends, begivenheder og muligheder i Sønderborgs erhvervsliv. Vores netværk tilbyder information og indsigt, der kan være afgørende for din fremtidige succes.

  3. Karrieremuligheder:

  Selvom du ikke nødvendigvis bor i Sønderborg i øjeblikket, kan vores netværk give dig adgang til spændende karrieremuligheder og partnerskaber i området. Du kan både finde muligheder for at arbejde på distancen eller planlægge din fremtidige karriere i Sønderborg.

  4. Faglig udvikling:

  Vores netværk tilbyder workshops, seminarer og træningsmuligheder, der kan hjælpe dig med at styrke dine faglige færdigheder og opnå dine mål, uanset hvor du er i din karriere.

  5. Støtte og rådgivning:

  Du kan få uvurderlig rådgivning og støtte, når du overvejer dine fremtidsplaner, hvad enten det drejer sig om erhvervsmæssige udfordringer eller personlige mål. Du kan få dig en mentor fra vores mentorkorps, som bl.a. består af nogle af Sønderborgs tungeste erhvervsprofiler. Du kan også tilmelde dig online karriererådgivning.