Senior Vice President, Investor Relations, Sydinvest

Mød Tine Lawaetz Lund

Med en uddannelse i økonomi og marketing startede Tine Lawaetz Lund karrieren indenfor branding i fødevareindustrien. Men konfekture blev skiftet ud med finans, og de sidste 17 år har hun specialiseret sig i investor relations i en af landets største investeringsforeninger.

Tine Lawaetz Lund vil kunne hjælpe med indsigter i fagområderne kommunikation, analyse og markedsføring. Hun giver gerne input til specialer fra F.eks HA eller cand.merc., ligesom der er plads til en snak om personlig udvikling og ambition.

”Det er vigtigt for mig, at mentorforløbet giver værdi for begge parter. Og så vil jeg gerne være eksponent for, at en karriereplan er en god rettesnor – men at det er de færreste, der kan følge den slavisk. Livet er fuld af overraskelser, og det skal der være plads til”.
Tine Lawaetz Lund
-
GOTO Mentor

Tines faglig ekspertise:

Marketing, kommunikation, ledelse, salg til institutionelle kunder, analyse, forretningsstrategi, direktions- og bestyrelsesreference.

Det forventer Tine af sin mentee:

“Du skal være skarp på, hvad du forventer at få ud af mentorforløbet. Du skal være indstillet på at indgå i en åben og ærlig dialog, og så skal du overholde en aftale”.

Læs mere om Tine på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning