Administrerende sygehusdirektør, Sygehus Sønderjylland

Mød Thue Boye Hvorslev

Uddannelsen indenfor Political Science and Government førte Thue Boye Hvorslev ind i sundhedsvæsenet, hvor han har taget turen på karrierestigen fra konsulent til chef og direktør. I dag har han det øverste ansvar for flere tusinde medarbejdere på regionens sygehuse.

Thue Boye Hvorslev kan give indsigt i sundhedsområdet, især sygehusene, og så hjælper han gerne med sparring, karriereplanlægning og vurdering af mentee’s lederpotentiale, ligesom der også er mulighed for at blive klogere på krav og muligheder i forhold til lederstillinger i primært offentlige organisationer.

”Jeg vil gerne hjælpe med at klæde et ungt menneske på til fremtiden, så vedkommende kan føle sig komfortabel med at træffe vigtige valg”.
Thue Boye Hvorslev
-
GOTO Mentor

Thues faglig ekspertise:

Driftsledelse, økonomistyring af større offentlige virksomheder, strategisk tænkning/-ledelse, ledelse af ledere, forandringsledelse, personaleledelse.

Det forventer Thue sig af sin mentee:

“Du skal helt enkelt være oprigtigt interesseret”.

Læs mere om Thue på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning