Direktør, Nordborg Resort

Mød Niels Feerup

Niels Feerup har en bred baggrund indenfor markedsføring, økonomi og forretningsstrategi. Han har specialiseret sig indenfor oplevelsesindustri og turisme i både Danmark og udlandet og sidder i dag med ansvar for opførslen, udviklingen og driften af ferieparken Nordborg Resort.

Niels Feerup kan bidrage med viden og sparring på tværs af flere merkantile discipliner kombineret med stor indsigt i markedsudvikling og projektplanlægning. Derudover har han stor erfaring med personlig udvikling af medarbejdere og sit netværk.

”Mentorforløbet skal virke begge veje. Det er et makkerpar, der lykkedes og ikke bare en erfaren person, som øser ud af sine erfaringer”.
Niels Feerup
-
GOTO Mentor

Niels´ faglige ekspertise:

Salg, marketing, strategi, branding, design, kommunikation, ledelse, forandringsledelse, forretningsudvikling, projektudvikling- og ledelse, udvikling af infrastrukturprojekter indenfor turisme og oplevelser i både nationale og internationale miljøer. 

Det forventer Niels sig af sin mentee:

“Du skal være parat til at gøre dit bedste for at nå de mål, vi sætter sammen. Det kræver forberedelse, flid, kreativ tænkning, energi og ikke mindst tillid mellem parterne”.

Læs mere om Niels på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning