Forstander, Sønderborg Idrætshøjskole

Mød Michael Willemar

Med 17 år som leder i hæren, forskellige topledelsesposter i erhvervslivet og 11 år som forstander på Idrætshøjskolen Sønderborg, har Michael Willemar et bredt afsæt for at være mentor. Derudover har han en master i Coaching, ligesom han også er Master of Mental Training. Michael er generalist med speciale i ledelse og lederskab.

Michael Willemar har et særligt afsæt i idrættens verden. Han har godt fat om mental sundhed, sociale relationer, teamdynamikker og generel stor undervisningserfaring. Han kan give dig værktøjer, der kan hjælpe til at holde fokus og bidrage til, at du lykkes med dine mål.

”Jeg elsker, når andre er ambitiøse og gerne vil dygtiggøre sig. Når man går ind i sådan et forløb, er det vigtigt, at begge parter skal føle og opleve tillid, så vi kan være direkte og ærlige overfor hinanden”.
Michael Willemar
-
GOTO Mentor

Michaels faglige ekspertise:

Coaching, idræt, sportsmanagement, vejledning, ledelse.

Det forventer Michael sig af sin mentee:

“Du skal udvise et stort engagement og ansvarlighed og have en proaktiv tilgang. Du skal holde rutiner og struktur i vores møde og sparring, men der skal også være plads til det impulsive”.

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning