Head of Group Branding, Design & Digital Communication, Danfoss

Mød Mette Munk

Mette Munk har gjort god brug af sin Cand.Merc i Marketing i flere af Danmarks største internationale produktionsvirksomheder, hvor hun har beskæftiget sig med alt fra Product Management, Strategi og er nu ansvarlig for Danfoss’s brand. Mette Munk sætter pris på klare aftaler og fast frekvens for møderne.

Mette Munk kan give indsigt i branding og marketing, ligesom karrieresparring i forhold til lederaspirationer er på paletten – alt sammen med udgangspunkt i mange års har erfaring med at være mentor for unge talenter på Danfoss. Derudover er Mette Munk selv ”hjemflytter” til Sønderborg og kender overvejelserne om skiftet fra storby/udland tilbage til provinsen.

”Jeg synes, det er vigtigt at begge parter går aktivt ind i samarbejdet, så man kan udfordre hinanden og skabe værdi i fællesskab”.
Mette Munk
-
GOTO Mentor

Mettes faglige ekspertise:

Marketing, Branding, Ledelse

Det forventer Mette sig af sin mentee:

“Du skal være forberedt til møderne, afklaret om hvad du ønsker at få ud af forløbet og ærlig omkring eventuelle udfordringer og begrænsninger”.

Læs mere om Mette på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning