HR Manager, Agramkow Fluid Systems

Mød Marianne Plougstrup

En kandidatgrad i International virksomhedsudvikling har ført Marianne Plougstrup vidt omkring. Og netop karrierecoaching og udvikling er noget af det, hun har beskæftiget sig med i de store virksomheder, hun har arbejdet for som HR-specialist. Marianne Plougstrup sætter pris på en åben og ærlig dialog.

Marianne Plougstrup kan bl.a. hjælpe med at opnå indsigt i specifikke fagområder, skabe netværk og give gode råd til, hvordan man præsenterer man sig selv f.eks. til en jobsamtale. Derudover har hun erfaring med at begå sig i et stærkt teknisk miljø uden selv at have en teknisk baggrund.

”Jeg synes, det er vigtigt, at vi får etableret et godt og tillidsfuldt forhold. For jeg håber også selv at kunne lære noget af og om de generationer, der er på vej ud på arbejdsmarkedet”.
Marianne Plougstrup
-
GOTO Mentor

Mariannes faglige ekspertise:

Rekruttering, tiltrækning, lederudvikling, ledersparring, kommunikation, forretningsudvikling, forandringsledelse, organisationsudvikling, præsentationsteknik.

Det forventer Marianne sig af sin mentee:

”Jeg forventer det samme af en mentee, som jeg selv lover at overholde. Du skal være engageret, nysgerrig og ærlig. Og så skal du kunne overholde aftaler eller sørge for at aflyse i god tid, så vi respekterer hinandens tid”.

Læs mere om Marianne på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning