Chef, Erhverv & Turisme, Sønderborg Kommune

Mød Lasse Sønderup

Lasse Sønderup har både været underviser, HR-konsulent og leder. Han har bl.a. en Master i Humanities and Health studies og adskillige lederuddannelser bag sig. Med udgangspunkt i sin brede baggrund kan han bidrage med viden fra både det private erhvervsliv og den offentlige sektor.

Karrierevejledning og sparring på opgaver inden for det faglige kompetenceområde er noget af det, Lasse Sønderup gerne vil hjælpe med, ligesom han har stor viden om det lokale arbejdsmarked.

”Jeg lægger vægt på, at et mentorforløb skal skabe værdi for mentee, og at vi har mulighed for at tale sammen, når behovet opstår”.
Lasse Sønderup
-
GOTO Mentor

Lasses faglige ekspertise:

Ledelse i krydsfeltet mellem private og offentlige virksomheder, politisk betjening, erhvervsudvikling, turismeudvikling, arbejdsmarkedsforhold.

Det forventer Lasse  sig af sin mentee:

“Du skal være oprigtigt motiveret, have lyst til at blive udfordret, og så må du være klar på at skulle arbejde mellem møderne”.

Læs mere om Lasse på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning