Direktør, Bitten & Mads Clausens Fond

Mød Lars Tveen

Lars Tveen startede sin karriere som turnusingeniør på Danfoss og arbejdede sig hele vejen op i direktionen. Der har været mange karrierevalg undervejs, og de har ført til, at han i dag sidder for bordenden i en af Danmarks største fonde. Lars Tveen vil gerne udfordre og se tingene fra mange vinkler.

Lars Tveen tager udgangspunkt i den enkeltes situation og rådgiver derfra i forhold til karriere, udvikling og personlig process.

”Jeg synes, det er vigtigt, at et mentorforløb skaber værdi. Det kræver, vi fokuserer på områder, hvor du reelt kan flytte ting, så det ikke kun er møder for mødernes skyld”.
Lars Tveen
-
GOTO Mentor

Lars´ faglige ekspertise:

Ledelse af globale teams, strategiudvikling og eksekvering (deltog i Danfoss´ Core&Clear strategi proces fra 2010 og frem), start-up erfaring.

Det forventer Lars sig af sin mentee:

“Du skal turde at blive udfordret og udvikle dig selv. Og så skal du være villig til at give lidt af dig selv. For det er jeg”.

Læs mere om Lars på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning