Direktør, Sydjysk Sparekasse

Mød Lars Blaabjerg Christensen

Med 40 års virke i den finansielle sektor ved Lars Christensen alt, hvad der er værd at vide om at drive bankforretning. Han har solid erfaring fra både ansættelse i større pengeinstitutter, ophold i udlandet og senest det fulde direktionsansvar for et pengeinstitut.

Lars Christensen deler gerne ud af sine omfattende erfaring fra den finansielle verden, ligesom han tilbyder karrieresparring og en god snak om work-life balance, som har stor betydning for både arbejdsgiver og -tager.

”Det er væsentligt for mig, at jeg kan bidrage til at skabe værdi for et ungt menneske. Min indsats skal gerne gøre en positiv forskel”.
Lars Blaabjerg Christensen
-
GOTO Mentor

Lars´ faglige ekspertise:

Bankdrift, risikostyring, regnskabsvæsen, regulering og ledelse.

Det forventer Lars sig af sin mentee:

“Du skal være indstillet på at levere en høj grad af åbenhed, ærlighed og tillid i samtalerne, som er 100% fortrolige. Derudover skal du gerne have et stort ønske om at ville ”blive til noget” i Sønderborg”.

Læs mere om Lars på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning