Partner, KMK Holding

Mød Kenn Byllemos

Kenn Byllemos er oprindeligt uddannet ingeniør. Han fik tidligt i karrieren lyst til at starte egen virksomhed indenfor industriel produktion, hvilket han gjorde med så stor succes, at han kunne sælge den til en stor international koncern, hvor han efterfølgende var en del af ledelsen.

Kenn Byllemos er klar på at give generel karrierevejledning, sparring omkring fremstillingsindustrien og vejledning af iværksættere. Og så tager han gerne en snak om stort og småt.

”Jeg kender godt det der med at være ung og fuld af ideer og glæder mig til at hjælpe en mentee med at sætte retning på dem”.
Kenn Byllemos
-
GOTO Mentor

Kenns faglige ekspertise:

Ledelse i internationale virksomheder, supply-chain-management, produktionsledelse, automatiserings- og effektiviseringsprocesser, bestyrelseserfaring, iværksætteri.

Det forventer Kenn sig af sin mentee:

“Du skal være velforberedt, ærlig og dedikeret”.

Læs mere om Kenn på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning