Revisor, Partner EY

Mød Karen Jørgensen

Karen Jørgensen er statsautoriseret revisor og har gennem karrieren arbejdet for store virksomheder og revisionshuse. I dag er hun partner i en af verdens førende indenfor revision. Karen Jørgensen lægger vægt på, at en aftale er en aftale – og sådan én skal overholdes.

Karen Jørgensen hjælper gerne med generel guidance og sparring og med at lægge konkrete planer i forhold til uddannelses- eller karrieremål.  Derudover kan hun åbne døren til EY for en kompetent mentee, der ønsker en karriere indenfor revisionsbranchen.

”Når jeg kaster mig ud i noget, så gør jeg det fuldt ud. Sådan vil det også være i et mentorforløb. Men jeg forventer også et tilsvarende engagement den anden vej”.
Karen Jørgensen
-
GOTO Mentor

Karens faglige ekspertise:

Regnskab, revision, rådgivning, skat, HR og ledelse.

Det forventer Karen sig af sin mentee:

“Du skal ærlig, ambitiøs og velforberedt. Og så skal du arbejde med det aftalte mellem møderne, så der bliver skabt reel værdi”.

Læs mere om Karen på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning