Senior Sales Manager, Co-owner, Tentoma

Mød Henrik Raunkjær

Selvom man tager en uddannelse som ingeniør, kan man sagtens have en karriere som selvstændig iværksætter, leder i internationale virksomheder, investor eller bestyrelsesmedlem. Det er Henrik Raunkjær bevis på. Han har beskæftiget sig med det hele og deler gerne ud af sin brede viden.

Henrik Raunkjær tilbyder sparring omkring alt fra iværksætteri til karriere- og personlig udvikling, ligesom han gerne bare påtager sig rollen som en, man kan tale fortroligt med. Derudover har Henrik Raunkjær et stort lokalt netværk, han gerne inddrager.

”Det er vigtigt for mig, at et mentorforløb er et samarbejde, der gør en positiv forskel, så vi ikke spilder hinandens tid”.
Henrik Raunkjær
-
GOTO Mentor

Henriks faglige ekspertise:

Forretningsudvikling, strategi, ledelse, produktudvikling, opstart af egen virksomhed herunder kapitalrejsning og køb og salg af virksomheder (M&A). 

Det forventer Henrik sig af sin mentee:

“Du skal være seriøs, åben og oprigtig – så vil du få det samme retur. Og så skal du turde at sætte klare mål og sige fra, hvis du ikke får det forventede ud af forløbet, så samarbejdet kan justeres”.

Læs mere om Henrik på LinkedIn – Klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning