CEO and General Manager, Danish Clean Water

Mød Hagbard Clausen

Med en uddannelse indenfor Marketing og International Business i bagagen rejser Hagbard Clausen til Norge, hvor han de senere år har arbejdet for forskellige store virksomheder. I dag er han tilbage i Sønderborg som direktør for en virksomhed, der renser vand for farlige bakterier på en bæredygtig måde.

Hagbard Clausen stiller direkte spørgsmål i øjenhøjde for at komme ind til kernen af de udfordringer, der skal løses. Han er nysgerrig af natur og opsøger ny viden, så han kan både hjælpe med karrieresparring og konkret opgaveløsning.

”Det er vigtigt at give noget af sig selv, så vi kan have det sjovt samtidig med, at vi løser vores del af verdenssituationen”.
Hagbard Clausen
-
GOTO Mentor

Hagbards faglige kompetencer:

Marketing, jura, forretningsstrategi, ledelse.

Det forventer Hagbard  sig af sin mentee:

“Hvis du vælger mig som mentor, skal det være fordi, du mener, at netop jeg vil kunne bidrage til den rejse, du vil ud på. Og så skal du helst være åben og ambitiøs”.

Læs mere om Hagbard på LinkedIn – Klik her

 

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning