Partner, statsautoriseret revisor, EY

Mød Christian Svane Christiansen

Men udgangspunkt i sin Cand. Merc Audit har Christian Svane Christiansen skabt en karriere som sparringspartner, revisor, og rådgiver for en bred vifte af virksomheder i Sønderborg indenfor mange forskellige brancher.

Christians kompetencer som rådgiver rækker vidt, og han vil kunne hjælpe med alt fra sparring omkring opstart af virksomhed til opgaveskrivning og generel karrieresparring. Og så har han et stærkt netværk i Sønderborg, som I vil kunne trække på.

”Jeg kunne godt tænke mig at hjælpe unge mennesker i gang, som ønsker at starte og drive virksomhed i Sønderborg. Dem har vi brug for”.
Christian Svane Christiansen
-
GOTO Mentor

Christians faglige ekspertise:

Etablering af virksomhed, køb- og salg af virksomheder, generationsskifter, skatteforhold, budgetlægning, driftsøkonomi, årsregnskaber samt forhold omkring ESG i årsregnskaber og udformningen af lovpligtige erklæringer.

Det forventer Christian sig af sin mentee:

“Jeg forventer, at mentee går helhjertet ind i relationen, er mødepligtig og opsøgende”.

Læs mere om Christian på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning