Med mere end 3.000 virksomheder i kommunen er chancerne gode, når du skal starte din karriere her.

Erhvervsliv

Der er masser af muligheder for at tage det næste skridt i din karriere i Sønderborg. I Sønderborg-området er ledigheden lav, hvorfor jobmulighederne er gode – uanset om du er højt-, lavt- eller faguddannet. Uanset om du arbejder indenfor servicefagene, er sosu-assistent eller salgschef, så er der løbende spændende jobmuligheder både i det offentlige og det private erhvervsliv, som spænder vidt fra produktion til innovation, fra butiksdrift til byggeri.

Du kan finde ledige stillinger og uploade dit CV på mange forskellige jobdatabaser. Tag fx et kig på kommunens hjemmeside eller Jobnet. SDU og EASV i Sønderborg har deres egne jobbanker – også for studerende. De hjælper ligeledes med CV og ansøgning.

Er du akademiker?

AC-Match er en sønderjysk jobdatabase for akademikere, som søger arbejde i området. Få dit CV på AC-Match og bliv mere synlig overfor de lokale virksomheder. Kontakt Jobcentret for yderligere informationer.

Mangler din partner et job?

I Sønderborg kan du blive en del af vores partnerjob-ordning, som måske kan hjælpe med at matche dine kompetencer med ledige karrierejobs i Syddanmark. Kontakt Partnerjobkonsulenten her!

Partnerjob-ordningen kan hjælpe med bl.a.:

  • Information om det sønderborgske og sønderjyske
    jobmarked
  • Sparring på ansøgning, CV og jobsamtale
  • Information om opkvalificering, videreuddannelse etc.
  • Evt. praktik- eller løntilskudsforløb
© Lene Esthave