Al forskning viser, at det er langt nemmere at trække fraflyttere tilbage til et område, de husker for noget godt, end det er at tiltrække folk, der ikke har en relation til området. Derfor har GOTO Sønderborg etableret konceptet ’Barn af Sønderborg’ – en særlig indsats rettet mod potentielle ”hjemflyttere”.

Sønderborg er et fantastisk dejligt sted at leve. Det vil vi gerne sikre, at det også forbliver i fremtiden. Det kræver, at der er masser af engagerede indbyggere, der bidrager til at skabe en levende og attraktiv kommune. Og al forskning viser, at dem, der har størst sandsynlighed for at flytte hertil, er dem, der også kommer herfra, fordi de allerede kender området, husker det for noget godt og måske har beholdt en stærk tilknytning hertil i form af forældre og netværk.

Derfor har GOTO Sønderborg skabt Barn af Sønderborg – et forum for alle de dejlige mennesker i aldersgruppen 18-35 år, der er flyttet herfra for at studere, arbejde eller udforske – men som vi rigtig gerne vil se igen. I forummet skaber vi en masse muligheder for at komme hjem på besøg, for at få gode lokale oplevelser, kontakt til virksomheder i forbindelse med studieopgaver og meget mere.

Det er ligesom med gamle venner – man holder kontakten, og glædes når man genses.

 

Lær mere:

BARN AF SØNDERBORG