Få et spændende kig ‘behind the scenes’ til vores seneste Barn af Sønderborg photoshoot. En kulisse bestående af GOTO Sønderborgs logo udskåret i imponerede 4×4 meter bagvæg dannede ramme for optagelserne.

Med GOTO Sønderborgs logo som afsæt har vi skabt en imponerende kulisse på hele 4×4 meter, hvor udvalgte medlemmer af Barn af Sønderborg blev fotograferet en eftermiddag i april. Kulissen er designet ud fra et visuelt ønske om at skabe en stærk forbindelse mellem unge sønderborgere og deres hjemby. 

Logoet er et enkelt, stærkt og tydeligt design. På den ene side er det inviterende, hjertevarmt og signalerer et stærkt fællesskabsbånd – og på den anden side efterlader logoet også et moderne og professionelt aftryk. Og det er lidt det samme, vi ønsker at udtrykke med Barn af Sønderborg kulissen. Det er helt naturligt, at de unge flyver fra reden, når vingerne kan bære, og de skal ud at studere. Og så savner vi dem. Forhåbentlig får de lyst til at vende hjem igen, og når de gør, skal de føle sig velkommen.

 

Se optagelser fra dagen her: