Fredag d. 12. juli 2024 | 18:00
Ringriderpladsen, 6400 Sønderborg

 

Efter sidste års brag af en fest med over 850 unge samlet til Ungefrokost, er vi klar til at gentage succesen med endnu et stjernespækket program. Det bliver en aften fyldt med førsteklasses underholdning og fantastisk musik, hvor vi har skruet op for festen og ned for snakken.

Program:

Kl. 17.30: Udlevering af armbånd fra forteltet
Kl. 18.00: Teltet Lansen åbner
Kl. 18.20: Sofie Linde, året konferencier, byder velkommen   
Kl. 18.30: Hilsen fra GOTO Sønderborg  
Kl. 18.40: Tale fra Tahir Siddique  
Kl. 19.00: Streetfood boder åbner + små overraskelser 
Kl. 20.30: Koncert med USSEL
Kl. 21.15: Koncert med KESI  
Kl. 22.00: Arrangementet slutter og teltet overtages af festarrangør Xlent

 

Billetten koster 300 kr. og er inkl. streetfood og drikkekuponer.

 

KØB BILLET

 

Ringridning i Sønderborg er et af årets traditionsrige højdepunkter og i år løber det af stablen fra 12. – 15. juli 2024. Her samles vi fra nær og fjern til fire dages hest og fest – og for at styrke vores stærke relationer. Som Barn af Sønderborg har du en unik mulighed for at komme med, og vi har da også sørget for en earlybird rabat på din billet til årets Ungefrokost.

Ungefrokosten bliver afholdt i pladsens helt store telt ‘Lansen’ med den højtidelige ringriderstemning, som kendetegner Herrefrokosten – forskellen er bare, at her er I unge mellem 18-35 år i centrum. Der bliver serveret streetfood, og så er de fire første drinks inkluderet i billetten.

Til Ungefrokosten kan du bl.a. andet opleve Sofie Linde som dagens konferencier og en inspirerende tale fra Tahir Siddique. Arrangementets helt store højdepunkter bliver når USSEL, vores helt eget Barn af Sønderborg, fylder ørerne med god musik, og ungefrokosten afsluttes med et brag af en optræden fra selveste KESI.

Vi glæder os til at se dig!

 

KØB BILLET

 

KØB DIN BILLET TIL KUN 300 KR.
Billetten er inkl. streetfood og fire drikkekuponer!

Der er særlige fordele til dig, som er medlem af Barn af Sønderborg. Download appen og tilmeld dig, så er du nemlig medlem og kan finde rabatkoden til ungefrokosten under rabatordninger.

Udover EARLYBIRD rabat på din billet til årets Ungefrokost får du:

  • Eksklusiv adgang til særlige events og koncerter
  • Billige flybilletter hjem til Sønderborg
  • Invitationer til erhvervsnetværk og meget mere…