VP, Construction & Commissioning, Better Energy

Mød Nicolai Faaborg Andresen

Nicolai Andresen er uddannet maskinmester og har viet sin karriere til den grønne omstilling. Først som ansat i store virksomheder, siden som succesfuld iværksætter og i dag som en del af ledelsen i en af Danmarks største og grønneste solcellevirksomheder.

Nicolai Andresen er den oplagte mentor for dig, der gerne vil arbejde med innovation og grøn omstilling. Han har stor indsigt i den danske energisektor, både som VE-producent og som distributør af energi. Og så ved han alt om teknisk og kommerciel opbygning af solparker, storskala batterisystemer og EV chargers mv.

”Det vigtigste for mig er, at mentee oplever at få støtte og opbakning i de beslutninger, der skal tages, og så at gøre opmærksom på mulighederne i Sønderborg både privat og professionelt”.
Nicolai Faaborg Andresen
-
GOTO Mentor

Nicolais faglige ekspertise:

VE og grønomstilling særligt indenfor solenergi, iværksætteri, entreprenørerfaring, personaleledelse, virksomhedsdrift, forretningsstrategi, skallering og vækst.

Det forventer Nicolai sig af sin mentee:

“Du skal være åben, ærlig, nysgerrig og engageret”.

Læs mere om Nicolai på LinkedIn – klik her

Match med denne mentor

Send os en motiveret ansøgning hvori du beskriver din problemstilling. Du kan vælge mellem 1-3 mentorer fra ordningen. Efter modtagelsen af din ansøgning kontakter vi mentorerne i din prioriterede rækkefølge. Når et match er bekræftet, starter dit mentorforløb officielt.

Send ansøgning