Nyd den imponerende udsigt ud over Flensborg Fjord fra 16 af banens 18 huller, når du spiller golf eller er på ophold hos Benniksgaard Golf Klub i Gråsten

Med sin helt unikke placering i terrænet ved Flensborg Fjord er Benniksgaard en af Danmarks smukkest beliggende baner. Fra 16 af de 18 huller er der udsigt over fjorden smukt omkranset af træer. Banen er skånsomt anlagt med gode greens i det fredede område og tegnet af Michael Traadsdal Møller. Det er en udfordrende bane med enkelte blinde huller og en tung rough, der godt kan kræve et ekstra slag eller to, hvis man rammer her eller i en af de mange søer og bække. Banen er let kuperet, men ikke mere end at trolleys sagtens kan komme rundt. Ved Benniksgaard Golf Klub er der turneringer hver måned.

På banen høres både tysk og dansk. De cirka 600 medlemmer kommer fra begge sider af grænsen og årligt besøges af banen af 5-6.000 turister.  Har man lyst til mere end de 18 huller, kan man spille på en seks-hullers par 3 bane. Som tillæg har golfklubben en Proshop med tryg og tillidsfuld rådgivning, Sønderjyske fristelser på hotellets restaurant og gode træningsfaciliteter.